Chivitos (Uruguay)

Chivitos (Uruguay)
Datum:

Křupavé, šťavnaté, plné chuti. To jsou uruguayjské sendviče Chivitos, kde není žádná složka navíc. Na International Brunch, který v únoru zorganizovali dobrovolníci YFU, Chivitos přinesl výměnný student Marcos z Uruguaye. Ten svůj rok právě prožívá u hostitelské rodiny v České republice

Recept na sendviče Chivito

Země původu: Uruguay

Šéfkuchař: Marcos Modernell

Doba přípravy: 30 min
 

Ingredience

  • pečivo - sladká žemle na hamburgery
  • majonéza
  • salát
  • rajčata
  • hovězí svíčková
  • sýr na plátky
  • vejce
  • slanina
  • olivy
  • paprika
  • džem

Postup

  1. Pečivo rozkrojte na dvě poloviny a rajčata, olivy a papriku nakrájejte na tenké kousky
  2. Majonézu natřete na pečivo, na jednu půlku přidejte salát a rajčata, na druhou olivy a papriku
  3. Naklepejte hovězí, aby bylo měkčí
  4. Hovězí dejte na pánev. Jakmile ho otočíte, potřete ho džemem a překryjte plátkem sýra
  5. Osmažte zvlášť slaninu a vejce
  6. Hotové maso, slaniu a vejce vložte na polovinu se salátem a rajčetem. Nejdříve přijde maso, poté slanina a nakonec smažené vejce
  7. Přikryjte sendvič druhou polovinu a servírujte

Odkazy

Studium v zahraničí

Jak se přihlásit

Často kladené dotazy

Hostitelská rodina

Zážitky studentů